×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

00 Prospects och Young Ninjas säkrar avancemang i Elitserien

1
Förra säsongens finalister är klara för nästa gruppspelsfas i Elitserien.
Under onsdagen spelades hela 10(!) matcher i Elisteriens grundserie. Med matchernas resultat står det nu klart att höstsäsongens finalister 00Prospects och Young Ninjas säkrat avancemang till tävlingens andra gruppspelsfas.

Prospects spelade två matcher under onsdagen mot Begrip och 9INE Academy. De regerande mästarna vann bägge matcherna vilket gör att laget går upp på 27 poäng. Poängskörden kommer garanterat att räcka för att Prospects ska sluta på en topp 8-placering vilket gör att både Prospects och Young Ninjas kommer att vara med i nästa gruppspelsfas.

Vilka övriga sex lag som kommer att ta sig vidare från grundserien avgörs under torsdagskvällen. Då spelas ytterligare 10 matcher där lagen som presterar väl kommer att gå vidare till nästa turneringsfas medan lagen som förlorar riskerar att missa gruppspelet.

Inför kvällens matcher är det Begrip, Lemondogs, The Prodigies (tidigare Energyultra), 9INE Academy, Kappa Bar och Diverse Units som står på slutspelsplats.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..