×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

00 Prospects vann akademimötet i Lofoten — krossade Young Ninjas

2
Prospects var överlägsna i kvartsfinalen av Mistgames Heroes of Lofoten.
Sveriges näst högst rankade lag 00Prospects tog en övertygande vinst i derbyt mot akademirivalerna Young Ninjas i tisdagens kvartsfinal av LAN-turneringen Mistgames Heroes of Lofoten.

Prospects vann med 2-0 efter att ha fullständigt kört över Ninjas in Pyjamas akademilag i matchen. Både Ancient och Vertigo slutade hela 16-4 till förmån för Prospects.

Matchens stora gigant var Olle "spooke" Grundström som toppade scoreboarden på bägge kartorna. 21-åringen säkrade 23 kills på vardera karta och avslutade matchserien med en HLTV-rating på imponerande 1,99.

Resultatet innebär att det är färdigspelat för Young Ninjas i tävlingen men att Prospects avancerar till semifinal. I semifinalen ställs svenskarna mot ENCE Esports finska akademilag ENCE Academy. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 17:00 på torsdag.

Artikelbild: Kim Andersson

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..