×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lekr0 tillbaka på servern – spelar onlineturnering med doldislag

2
Den före detta Ninjas In Pyjamas- och Dignitas-spelaren kan spela fler tävlingsmatcher under veckan.
Jonas "Lekr0" Olofsson är tillbaka på tävlingsservrarna i Counter-Strike: Global Offensive. Den före detta Ninjas in Pyjamas- och Dignitas-spelaren spelade under söndagen i onlineturneringen CCT South Europe Series med det relativt nyformade laget Twisted Minds.

Resultatmässigt blev tävligscomebacken inte någon höjdare för Lekr0 då Twisted Minds förlorade sin första swiss-gruppspelsmatch mot BLINK med 0-2 i kartor. Lekr0 noterades för en HLTV-rating på 1,00 och en KD-rating på 0,87.

Under måndagen spelar Twisted Minds sin andra gruppspelsmatch i turneringen och inför matchen står Lekr0 uppskriven som spelare på matchens HLTV-sida. Eftersom varken Lekr0 eller Twisted Minds själva kommenterat laguppställningen är det oklart huruvida Lekr0 klivit in som en tillfällig inhoppare eller om 29-åringen provspelar för laget.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: Champion of Champions/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..