×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Svenska CS-talangerna plockas upp av fransk organisation

2
De talangfulla svenskarna har nu presenterats som The Prodigies nya lag.
De unga svenska talangerna som spelat under namnet Energyultra kommer att representera den franska organisationen The Prodigies. Det meddelade organisationen under onsdagen genom ett inlägg på Twitter.

The Prodigies är en organisation som ägs av spelaragenturen Prodigy Agency som bland annat representerar storspelare som Mathieu "ZywOo" Herbaut, Nick "nitr0" Cannella och Richard "shox" Papillon. Upplägget med laget The Prodigies är att ge spelarna rätt förutsättningar för att utvecklas så att de sedan kan gå vidare i karriären och signa med en annan organisation.

"Med Prodigy Agency kommer vi att tillhandahålla allt stöd som behövs för att laget ska utveckla sin fulla potential och ge dem möjligheter att ta nästa steg, inklusive resultatkompensation i Elitserien. Målet är att laget ska signa med en organisation och alla spelare är free agents utan buyouts", skriver The Prodigies om upplägget.

Lagets coacher, Arvid "Evarizta" Runberg och Simon "Hawk" Vävinggren, kommer att fortsätta att arbeta tillsammans med laget. Under våren kommer laget att fortsätta tävla i Elitserien, ESEA Advanced och SCL.

The Prodigies är:
Markus "upE" Johansson
Jacob "jocab" Nerheden
Jonathan "delle" Ahlstedt
Tim "TIMhehe" Hennichs
Sverige Liam "DeeP" Kauppi

Sverige Arvid "Evarizta" Runberg (coach)
Simon "Hawk" Vävinggren (coach)


Artikelbild: Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..