×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Tråkiga nyheten — Weplay Academy League pausas till följd av kriget

1
Akademiligan, som senast vanns av Young Ninjas, sätts på paus.
När den ukrainska turneringsarrangören Weplay Esports lanserade sin akademiliga år 2021 innebar det startskottet på flera storlags satsningar på akademilag i Counter-Strike. Nu meddelar arrangören att det inte blir någon ny säsong av ligan än på ett tag.

I ett pressmeddelande skriver arrangören att projektet med akademiligan sätts på paus tills kriget i Ukraina avslutas. Enligt arrangören är det omöjligt att genomföra akademiligan på det sätt man önskar till följd av Rysslands invasion av Ukraina.

Totalt har det spelats sex säsonger av Weplay Academy League. Den senaste säsongen, som avslutades i november förra året, vanns av Ninjas in Pyjamas svenska akademilag Young Ninjas.


Artikelbild: Pressbild/Weplay Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..