×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollan efter Fnatic-förlusten: "Tycker vi var bättre än dem"

1
Den svenska stjärnan tycker att Ninjas In Pyjamas borde ha vunnit mot Fnatic.
Ninjas in Pyjamas jakt på en plats i storturneringen IEM Dallas tog under söndagen slut efter en 1-2-förlust mot Fnatic i kvalet. Efter matchen valde NIP:s svenska stjärna Ludvig "Brollan" Brolin att ta till Twitter för att ventilera sina tankar kring matchen.

"1-2 mot Fnatic och vi är ute ur Dallas-kvalet. Jag tycker att vi var bättre än dem idag men några dåliga misstag från vår sida kostade oss den första och tredje kartan. Nu tränar vi inför RMR-turneringen, ses där", skriver Brollan.


Brollan själv stod för en stark individuell insats i matchen. 20-åringen hade högst ADR av alla spelare sett över de tre kartorna och avslutade matchserien med en HLTV-rating på 1,11. Den enda spelaren som hade en högre HLTV-rating var Fredrik "REZ" Sterner som trots förlusten avslutade matchen med en rating på 1,25.

Ninjas In Pyjamas nästa tävlingsmatch är på tisdag den 11 april då laget kliver in i LAN-kvalet till Majorn i Paris. Svensklaget möter då Eternal Fire i sin bo1-öppningsmatch i swiss-gruppspelet.

Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..