×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tung kvalförlust för NIP — föll mot ryskt doldislag

0
Ninjas In Pyjamas förlorade mot världens just nu 222:a högst rankade lag.
Svensklaget Ninjas in Pyjamas lyckades inte säkra avancemang i det öppna kvalet till IEM Dallas. NIP, som var kvalets högst rankade och högst seedade lag, föll i den näst sista kvalomgången mot det ryska laget 9 Pandas.

Matchen mellan NIP och Pandas spelades på Overpass och slutade 16-13 till det ryska laget som för närvarande är rankade på plats 222 på HLTV:s världsranking. NIP hade som mest ledningen med 13-8 men tappade greppet helt om matchen och förlorade åtta raka rundor på T-sidan.

"Ute ur Dallas-kvalet, vi är bara inte bra just nu. Men vi kommer definitivt att komma tillbaka starkare, ledsen att göra er upprörda", skrev NIP:s AWP-spelare Daniil "headtr1ck" Valitov efter matchen på Twitter.


För NIP väntar nu ett par dagars vila innan laget får ett nytt försök att kvala till IEM Dallas. Det andra öppna europeiska kvalet drar igång på måndag nästa vecka och är Ludvig "Brollan" Brolin och Fredrik "REZ" Sterners sista chans att säkra avancemang till det stängda kvalet.

Artikelbild: Kalle Strömgren

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..