×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Delad femteplats för Eyeballers i ESL Challenger League — utslagna av SAW

2
Svenskarna räckte inte hela vägen i ESL Challenger League-slutspelet.
Det är färdigspelat för Sveriges högst rankade lag Eyeballers i onlineturneringen ESL Challenger League. Svenskarna förlorade sin slutspelsmatch mot portugisiska Saw med 1-2 i kartor under torsdagskvällen.

Matchen började tungt för Eyeballers som förlorade sitt eget kartval Inferno med 7-16. Svenskarna lyckades, mycket tack vare fint spel från Anton "Sapec" Palmgren, kvittera matchen efter 16-11 på Ancient.

På avgörande Vertigo var portugiserna snäppet vassare. 11-16 skrevs slutresultatet på den tredje kartan där ingen av Eyeballers-spelarna noterades för en positiv KD-rating.

Femteplatsen innebär att Eyeballers fortsätter att spela i ESL Challenger League under nästa säsong då laget får en ny chans att säkra en plats i höstens upplaga av ESL Pro League. Nästa säsong av ESL Challenger League drar igång redan i början av april och förutom Eyeballers är också de svenska AWP-spelarna Love "phzy" Smidebrant och Tim "nawwk" Jonasson klara för spel i turneringen.

Även det svenska akademilaget 00Prospects har en chans att spela i nästa säsong av ESL Challenger League. Kvalet till ligan avgörs i helgen och de svenska talangerna vann under torsdagen sin öppningsmatch i kvalet mot det ryska laget Insilio.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..