×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers missar Blast Premier Showdown — tappade superledning mot danskarna

1
Två raka förluster mot danskar på Overpass och Eyeballers är ute ur kvalet.
Idag spelade Eyeballers Pelaajat Nordic Masters, det nordiska kvalet till Blast Premier Spring Showdown. De startade mot det danska laget ECSTATIC och fick en toppenstart. Elva rundor vunna på sin CT-sida av Overpass och tre raka rundor på T-sidan. En tappad runda och en vunnen direkt efter gav Eyeballers en ledning på hela 15-5.

Där tog det dock stopp. Eyeballers kunde inte bryta sig igenom försvaret från danskarna. De förlorade tio raka rundor och matchen gick till övertid. Där vann Eyeballers äntligen en till T-runda. Det var dock den enda rundan de tog på resten av matchen, 19-16 och Eyeballers blev nerskickade till elimineringsmatchen.

Även i denna match blev det Overpass mot ett danskt lag, denna gången Prosapia Esports. Nu var det istället CT som svenskarna hade svårt att spela. Det danska laget vann hela 12 rundor på sin T-sida och hoppet såg verkligen dött ut. Men i denna match visste Eyeballers hur man spelade T.

Trots en förlorad pistolrunda så började Eyeballers komma tillbaka, runda på runda på runda. De kom upp i hela 13 rundor. Där tog det dock stopp. Ett halvköp från Nicklas Bendtner satte käpparna i hjulet för svenskarna. 16-13 till Prosapia och Eyeballers missar Blast Premier Spring Showdown.

Artikelbild: Kim Andersson

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..