×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Semifinalsklar: Svenska AWP-stjärnan avancerar i CCT West Europe Series

1
Tim "nawwk" Jonasson har säkrat en topplacering i onlineturneringen.
Den svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson är klar för semifinal i onlineturneringen CCT West Europe Series. 25-åringen och hans lag Apeks vann en tung seger mot det tyska storlaget BIG i onsdagens kvartsfinal.

Mötet med BIG slutade 2-0 och nawwk var en av matchens vassaste spelare. Efter en något sval insats på Ancient, som ändå slutade 16-7 till Apeks, var nawwk bäst på servern när Apeks stängde matchen med 19-17 på Ancient. Svensken levererade hela 33 kills på kartan — flest av alla på servern.

I turneringens semifinal ställs Apeks mot Team Endpoint som vann sin kvartsfinal mot iNation. För Love "phzy" Smidebrant tog turneringen slut i kvartsfinalen efter att Sangal Esports förlorat mot Monte.

Apeks semifinal mot Endpoint spelas redan klockan 09:30 på torsdagen. Finalen i turneringen spelas senare på torsdagen med schemalagd starttid klockan 15:30.

Artikelbild: Pressbild/Apeks
Videokälla: CCT_EN/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..