×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Eyeballers slutspelsklara — vann mot allu i avgörande matchen

1
Svensklaget har säkrat ytterligare en slutspelsplats.
Under fredagskvällen spelade Eyeballers en avgörande gruppspelsmatch i CCT West Europe. De ställdes i matchen mot finska laget JANO Esports med Aleksi "allu" Jalli i spetsen. Svenskarna startade riktigt bra.

I matchens första karta, Inferno, startade med att vinna sju raka rundor. De fortsatte även starkt och fick med sig 12 rundor till sidbytet. Tre rundor direkt på CT-sidan så krävdes nu bara en runda. Finnarna försökte kämpa tillbaka men det var för stor ledning, 16-11 till Eyeballers.

Näst på tur var Mirage och det blev jämt direkt i starten. De kunde få med sig åtta rundor från sin CT-sida men efter det tog Jano kommando. De kom snabbt upp i en ledning på 15-9 och det såg ut som en tredje karta var på väg. Så var dock inte fallet. Eyeballers tvingade kartan till övertid och vann kartan efter två övertidsomgångar, 22-20.

Eyeballers är därmed klara för slutspel i CCT West Europe. De var också det enda svensklaget som tog sig igenom gruppspelet då Young Ninjas endast lyckades vinna en match.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..