×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers slutspelsklara — vann mot allu i avgörande matchen

1
Svensklaget har säkrat ytterligare en slutspelsplats.
Under fredagskvällen spelade Eyeballers en avgörande gruppspelsmatch i CCT West Europe. De ställdes i matchen mot finska laget JANO Esports med Aleksi "allu" Jalli i spetsen. Svenskarna startade riktigt bra.

I matchens första karta, Inferno, startade med att vinna sju raka rundor. De fortsatte även starkt och fick med sig 12 rundor till sidbytet. Tre rundor direkt på CT-sidan så krävdes nu bara en runda. Finnarna försökte kämpa tillbaka men det var för stor ledning, 16-11 till Eyeballers.

Näst på tur var Mirage och det blev jämt direkt i starten. De kunde få med sig åtta rundor från sin CT-sida men efter det tog Jano kommando. De kom snabbt upp i en ledning på 15-9 och det såg ut som en tredje karta var på väg. Så var dock inte fallet. Eyeballers tvingade kartan till övertid och vann kartan efter två övertidsomgångar, 22-20.

Eyeballers är därmed klara för slutspel i CCT West Europe. De var också det enda svensklaget som tog sig igenom gruppspelet då Young Ninjas endast lyckades vinna en match.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..