×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

pashaBiceps uttalar sig om Mercedes-skandalen: "En kamp om pengar"

1
Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski vill nu avsluta kapitlet om Mercedesen.
Den beryktade Mercedes-incidenten var något som splittrade det polska Virtus.pro. Detta förklarade Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski förra året under en Podcast. Kort förklarat var det att Wiktor "TaZ" Wojtas fick en Mercedes av lagets ägare efter en lyckad turnering.

Det blev osämja i laget då de inte höll med om vem som skulle få bilen. Nu har pashaBiceps gått ut på Twitter för att, enligt han själv, stänga kapitlet.

"De drar mig ofta i tungan för att säga något om Mercedes historia eller min konflikt med TaZ som egentligen förmodligen inte riktigt fanns där. Det var faktiskt en kamp om pengar någonstans längs vägen. Jag avslutar det här kapitlet, i slutet av slutet tror jag att vi har haft några vackra stunder. Förlåt, whiskyn är på mig", skriver den polska legendaren.Artikelbild: TaZ, HighLeague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..