×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Journalist anklagas för att sprida lögner om G2-stjärnan

1
En journalist påstås har fakeat en konversation med G2-ledaren.
Rasmus "HooXi" Nielsen har hamnat i blåsväder över vad som verkar vara ett fakead konversation med en Ukrainsk journalist. Det är skärmdumpar från en Telegram-chatt som de påstår är med HooXi som har läckt.

Konversationen handlar om en välgörenhetsturnering för Ukraina. Detta är något som den påstådda HooXi inte vill delta i: "Förlåt, Rysslands seger är oundviklig. Jag vill inte hjälpa Ukraina på något sätt i detta meningslösa krig. Låt dem lära sig språket av diplomati och inte våld". Menar de att HooXi ska ha skrivit.

Detta rapporterades snabbt av den ukrainska hemsidan Gameinside.ua, hemsidan där han som ska ha haft den påstådda konversationen med HooXi jobbar. De har gjort en uppdatering till artikeln där de skriver att de förstår om alla inte litar på skärmdumparna men att de litar på sin källa.

Denna story har kritiserats hårt i communityn och det är inte många som verkar tro på den. De som dock har trott på den har riktat mycket hat till den danska spelaren. Han valde efter en stund att kommentera detta själv.

"Utan att ge för mycket uppmärksamhet till "journalisterna" som försöker fakea konversationer eller kommentarer från mig så förvirrar det mitt sinne över hur lätt det har att publicera sånt här utan några konsekvenser. Jag antar att dålig publicitet är bättre än ingen publicitet", skriver HooXi på Twitter.



Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Blast Premier

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..