×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

G2-stjärnan talar ut om kritiserade lagbilden: "Vill aldrig vara involverad i politiska konflikter"

1
Den danska ledaren talar nu ut om lagets bild med en rysk flagga.
Under Blast Premiers årsfinaler tog G2 Esports en fanbild med en person som höll upp en rysk flagga. Detta ledde till stora kontroverser. Detta stärktes dessutom nu under Intel Extreme Masters Katowice när laget sagt nej till att ett fan ville ha en ukrainsk flagga med på en fanbild.

Nu talar lagets IGL Rasmus "HooXi" Nielsen ut om de båda situationerna. Om fallet med den ryska flaggan så menar HooXi att det helt enkelt var ett misstag. Han beskriver att han först trodde det var en serbisk flagga då den var uppochner.

Dansken beskriver att de borde varit mer observanta men att de blev lite överraskade då fanet var i lobbyn till deras hotell. Han ber dock om ursäkt och säger att han önskar att bilden inte hade tagits. Han säger att varken han eller laget vill vara involverade i några politiska konflikter.

HooXi menar att de efter blivit mer försiktiga med flaggor och politiska symboler. Detta menar han var anledningen att de inte ville ha med flaggan på bild i Katowice. Han säger att denna interaktion med fanet varit väldigt fredlig och att tycker det var dålig stil av fanet att lägga ut en så negativ skildring av händelsen på sociala medier.

Han avslutar med att säga att folk ska sluta hata på ryska och ukrainska spelare som har goda relationer till varandra. HooXi menar att dessa inte har något att göra med det som händer i världen just nu och att de istället visar att folk kan vara vänner trots det som händer.




Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast Premier

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..