×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve tycks ha köpt Tuscan — så mycket ska de ha betalat för kartan

1
Det ser ut som att Valve har tagit över Tuscan. Kan den ersätta någon karta i officiellas poolen nu?
I augusti förra året kom äntligen den nya versionen av Tuscan till CS:GO på riktigt. Det var då man kunde spela den på officiella matchmaking-servrar. Där har dock den klassiska kartan stannat och det har inte varit någon uppdatering sen dess.

Detta kan det nu bli ändring på. Dataminare tycks ha hittat kodsnuttar som tyder på att Valve har köpt kartan av Brute, originalskaparen, och Catfood som gjorde den senaste uppdateringen tillsammans med Brute.

Man kan där se "One-time Payment for Map 'de_tuscan' (USD $150,000.00)". Detta tyder på att Valve köpt rättigheterna till kartan och är där fria att uppdatera den hur de vill. Förra året köpte de rättigheterna till en annan karta, Anubis, den kom senare in i officiella kartpoolen.

Det verkar också som att det är samma summa som Valve betalde för just Anubis. Samma dataminare hittade även textraden "One-time Payment for Map 'de_anubis' (USD $150,000.00)".

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..