×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent vidare till kvartsfinal i CCT South — övertidsdrama och 40-bomb av joel

2
Den svenska talangen dominerade i övertidsvinsten.
Under lördagskvällen spelade Godsent åttondelsfinal i CCT South Europe Series 3. De ställdes där mot det serbiska laget iNation och fick en tuff start. iNation var stabila på sitt kartval, Inferno, och säkrade 1-0-ledning i matchen efter 16-11.

Näst på tur var Ancient. Där såg det ut som att Godsent skulle stänga kartan snabbt men efter en otrolig comeback på hela åtta raka rundor så gick kartan till övertid. Nu vaknade dock Godsent till liv igen och tog fyra raka rundor, 19-15 och allt skulle nu avgöras på Overpass.

Godsent fick med sig respektabla nio rundor på sin T-sida och hade även denna karta chansen att stänga kartan tidigare. Men även denna karta gick till övertid och Godsent stängde tillslut kartan, och därmed matchen, med 19-16.

Det går inte att underskatta Joel "joel" Holmlunds prestation på den sista kartan. Han fick med sig hela 40 frags och en HLTV-rating på 1.67. Närmast i laget var William "draken" Sundin på 25 frags. Godsent är nu vidare till kvartsfinal som spelas på måndag.

Även 00Prospects spelade åttondelsfinal. De förlorade dock en otroligt tight match mot 9INE. Alla kartor slutade 16-14, två av dem i fördel till 9INE.


Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..