×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

smooya hyllar 13-åriga svenska supertalangen: "Redan helt galen"

2
Owen "smooya" Butterfield är imponerad av den svenska 13-åringen.
En av Sveriges största Counter-Strike-talanger uppmärksammades i helgen av proffsspelaren Owen "smooya" Butterfield. Det är den 13-åriga Lilmix Caza-spelaren Liam "MaiL09 Tügel som smooya valde att lyfta för sina följare på Twitter som en talang att hålla ögonen på.

"Seriöst se upp för MaiL09 under de närmaste åren. Han är redan helt galen, bara 13 år gammal. Spännande att se vad han kommer att bli inom CS", skriver smooya på Twitter.


MaiL09 har flera gånger tidigare uppmärksammats för sina CS-färdigheter. Bland annat har Sveriges förbundskapten Fredrik "JAEGARN" Kempf, som också varit involerad i scoutning åt Ninjas in Pyjamas, uttalat sig om spelaren som ett stort framtidslöfte. 13-åringen har också varit föremål för en dokumentär på SVT som följer spelarens resa på Dreamhack.

Artikelbild: Kalle Strömgren och MaiL09/Twitter

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..