×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic faller på målsnöret — silvermedalj i CS_Summit

1
Fnatics första turnering med Jack "Jackinho" Ström Mattsson blev en stark sådan. Laget tog sig hela vägen till final där de ställdes mot Virtus.pro. Det blev dock ingen vinst för svenskarna men fortfarande en bra första turnering med en ny spelare.
Fnatic offentliggjorde nyligen att de plockat in den unga talangen Jack "Jackinho" Ström Mattsson till laget. Premiären blev i CS_Summit 7 och efter att laget endast förlorat en karta var de klara för final. Där ställdes de mot Virtus.pro som vunnit de två senaste turneringar de spelat.

Matchen startade på det östeuropeiska lagets kartval, Inferno. Det var också de som startade starkast genom att vinna de fyra inledande rundorna på sin T-sida. Fnatic kom dock tillbaka i matchen och kunde få med sig sju rundor till sidbytet. När svenskarna gick över till den attackerande sidan tog de nu kommando över matchen. De kunde snabbt komma upp i en ledning på 13-10. Där vände dock matchen igen och VP tog sig till 15 rundor. Fnatic försökte tvinga matchen till övertid men VP var för starka, 16-14 till Virtus.pro.

Matchen gick nu över till svenskarnas egna kartval, Vertigo. Efter den starka prestationen på Inferno förväntade sig nog många en tredje karta. Trots att Fnatic förlorade pistolrundan så startade de starkast. Men VP hade en bra CT-sida och kunde precis som förra kartan gå in med en ledning på 8-7 i halvtid. Väl på sin CT-sida så hade Fnatic inte en chans. De lyckades endast vinna en runda till matchen och Virtus.pro säkrade sin tredje raka turneringsvinst med 16-8.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..