×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Esportstudion storsatsar på svenska sändningar: "Från 22 till över 150 sändningsdagar"

3
Det blir mängder av Counter-Strike på svenska i år.
Tillsammans med några av Sveriges största esportprofiler gör Esportstudion en storsatsning på att sända esport på svenska. I ett pressmeddelande skriver produktionsbolaget Black Molly Entertainment att man under 2023 köpt sändningsrättigheter till majoriteten av årets stora CS-turneringar.

— Esport på svenska har länge varit nedprioriterat. Nu går vi från 22 till över 150 sändningsdagar i 2023. Vårt mål är att alla svenska fans ska välja Esportstudion efter det här året, säger BME-profilen Tomas "greykarn" Lyckedal.

Esportstudion lanserades inför vår-Majorn i Antwerpen 2022. Sedan dess har Esportstudion sänt bland annat The International, Majorn i Rio och IEM Katowice.

Nu breddas Esportstudions rättigheter till att också omfatta flera online-ligor där man kommer att fokusera på att följa svenska deltagare. Under denna vecka har Esportstudion sänt matcher från CCT West Europe och Elisa Invitational Winter.

Esportstudions sändningar går att se på Twitch.

Artikelbild: Pressbild/Esportstudion
Videokälla: Esportstudion/twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..