×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent snubblar på målsnöret i Major-kvalet: "Har en lång väg att gå"

2
Det nya svenska laget missar vårens Major i Paris.
Det blir ingen vår i Paris för svenskarna i Godsent. Laget snubblade på målsnöret i onsdagens Major-kval och hamnade precis utanför topp 8 i kvalet.

"Vår Major-resa avslutades idag, vi visade upp en del bra CS men v har fortfarande en lång väg att gå för att nå vår fulla potential. Den första månaden som ett lag har varit en erfarenhet för många av oss med nya roller och ett annat mindset", säger lagets coach Maikil "Golden" Selim i ett uttalande på Godsents Twitter.

Den avgörande kvalmatchen spelade Godsent mot det turkiska laget Eternal Fire. Svenskarna hade en 15-11-ledning i matchens första karta Inferno men kunde inte stänga kartan. Istället vände Eternal Fire och vann kartan med 19-17 efter övertid.

På matchens andra karta höll lagen jämna steg under den första halvleken. När det var Godsents tur att anfalla ställde turkarna upp ett ogenomträngligt försvarsspel och svenskarna lyckades bara vinna en ynka runda på T-sidan. Kartan slutade 16-8 till Eternal Fire.

I och med onsdagens resultat står det klart att de enda svenskarna som lyckades ta sig igenom de erkänt svåra öppna kvalen är Eyeballers. Sveriges högst rankade lag fortsätter sin resa mot Paris-Majorn under torsdagen då nästa fas i kvalen drar igång.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Joakim Asplund/Godsent

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..