×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest med i Fnatics spelartrupp till ESL Pro League

3
Svenska legendaren kan göra ännu en comeback i Fnatic.
Det finns möjlighet att Patrik "f0rest" Lindberg gör comeback i toppscenen av Counter-Strike. Detta då han är uppskriven för Fnatic i ESL Pro League. Det är nog dock att anta att svenska legendaren endast är inhoppare för laget. Vi lär nog bara se han på servern om någon annan spelare får förhinder.

I skrivande stund går det inte längre att se lineups på sajten. Fragbite har dock fått bekräftelse av ESL att f0rest är listad som avbytare för Fnatic.

Detta skulle vara andra gången som f0rest hoppare in i Fnatic i CS:GO. Senast var i Pinnacle Cup Championship i Lund under juni förra året. f0rest hade där en helt okej turneringen men åkte ut efter två förluster mot vinnarna av turneringen, Heroic.

f0rest är ju utan tvekan en Fnatic-legendar. Han spenderade den största delen av sin 1.6-tid i det orange-svarta laget. Detta mellan januari 2006 och december 2010. Det var under den tiden som han cementerade sig själv som en av, om inte den, bästa 1.6-spelarna någonsin.


Artikelbild: Karl-Fredrik Karlsson

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..