×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: Ence värvar rifler från Israel

1
Den finskägda organisationen väljer att återigen satsa på en israelisk spelare.
ENCE Esports värvar den israeliska spelaren Guy "Nertz" Iluz till sitt CS-lag. Det meddelar organisationen genom ett inlägg på Twitter.

Nertz kliver in i Ences femma för att ersätta lagets bänkade danska spelare Valdemar "valde" Vangså som förpassades till bänken tidigare i veckan efter en misslyckad insats i IEM Katowice.

23-årige Nertz kommer senast från en tid i den brittiska organisationen Team Endpoint som han värvades till i slutet av 2021. Under sin tid i Endpoint har NErtz bland annat vunnit ESL Premiership två gånger och nått topplaceringar i onlineturneringen CCT Central Europe två gånger.

"Vi har haft ögonen på Nertz ett tag redan eftersom hans kompetens och potential är obestridlig. Han verkar passa laget riktigt bra, både rollmässigt och personlighetsmässigt", säger Ences coach Eetu "sAw" Saha i ett uttalande till Ences hemsida.

Ence har en lyckad historia med israeliska spelare i laget. Lotan "Spinx" Giladi, som numera huserar i Team Vitality, fick sitt genombrott i laget under 2022 då Ence skördade stora framgångar under framförallt vårsäsongen.

Nertz gör sin debut i Ence-tröjan under ESL Pro League där Ence lottats till grupp D tillsammans med Natus Vincere, Team Liquid och Team Spirit.


Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..