×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Devilwalk om nya uppdraget: "Vi vill nå topp 10 och stanna där"

1
Den svenska coachen har starka mål för hans nya lag.
Den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg har nu gjort sin LAN-debut för sitt nya lag Bad News Eagles. Detta i turneringen CCT Centreal Europe Malta Finals. Och vilken debut det blev. Det kosovanska har redan säkrat en plats i slutspelet.

I en intervju med HLTV berättar nu Devilwalk hur han har kommit in i laget. Han beskriver där att de blandar lite engelska och albanska men att de alltid pratar albanska ingame och även i taktiska pauser. Då börjar svensken prata och sen när han är klar fortsätter de på albanska.

Men detta kanske inte är så svårt som många kan tro. Alla lagets callouts är faktiskt redan på engelska. Samma sak med vad de kallar sina taktiker, förklarar Devilwalk. Den tidigare Fnatic- och Godsent-coachen fortsätter med att prata om lagets mål.

Devilwalk menar att de vill bygga detta laget långsiktigt. "Vi vill nå topp 10 och stanna där", säger Devilwalk och fortsätter. "Om vi når det är upp till oss. Men det är det vi har siktat in oss och förhoppningsvis fortsätter vi göra bra jobb på vägen dit".


Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..