×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarnas resa mot Majorn fortsätter — så tar sig Eyeballers till Paris

2
Helsvenska Eyeballers fortsätter sin resa mot Majorn redan idag.
Nu startar det stängda kvalet som leder till den europeiska RMR-turneringen, eller LAN-kvalet som man också kan kalla det. Med i det stängda kvalet är ett helsvenskt lag, Eyeballers. För att de ska ta sig till nästa steg så krävs det tre vinster i det stängda kvalet.

Eyeballers har blivit placerade i grupp B tillsammans Isak "isak" Fahlén från Gamerlegion och Tim "nawwk" Jonasson från Apeks. De startar stängda kvalet redan ikväll vid 20:00 mot Illuminar Gaming. Vid både vinst och förlust spelar de ytterligare en match senare på kvällen.

Alla matcher som spelas i turneringen är bäst-av-en förutom matcher där man antingen kan gå vidare eller åka ur. Då är det bäst-av-tre som gäller. Om laget säkrar sina tre vinster går de vidare till LAN-kvalet i Danmark. Det spelas i april och även där är det ett Swiss-gruppspel för att säkra en plats i Majorn.

Alla matcher finns här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..