×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

NiKo i tårar efter IEM Katowice-segern: "Första gången jag gråtit i min karriär"

1
Efter fyra försök så lyckades Nikola "NiKo" Kovač vinna IEM Katowice. Han kunde efter detta inte hålla tillbaka tårarna.
G2 Esports lyckades under söndagskvällen vinna Intel Extreme Masters Katowice. Det var tredje raka året de var i final och det var verkligen tredje gången gillt. För Nikola "NiKo" Kovač var det extra viktigt. Det var inte bara tredje gången han var i en Katowice-final, utan en fjärde.

Han har förlorat tre Katowice-finaler tidigare. Första gången 2017 mot Astralis, andra gången 2018 mot Fnatic, tredje gången 2021 mot Natus Vincere och tillslut 2022 mot Faze Clan. Nu fjärde gången var det äntligen hans tur att vinna.

Efter de lyft trofén gick OJ Borg fram för att intervjua spelaren. "Detta är första gången jag har gråtit i min karriär. Jag är riktigt glad just nu, det är en fantastisk känsla. Jag har varit riktigt tålmodig i min karriär och jag har varit i många finaler som jag har förlorat. Förhoppningsvis är detta året det allt vänder", sa en tårögd NiKo.




Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast Premier

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..