×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilernas Youtube-konto bannades från ingenstans: "Vad i helvete"

1
Chad "SPUNJ" Burchills podcast togs bort från Youtube utan förklaring.
Counter-Strike-podcasten Talking Counter, som drivs av CS-profilerna Chad "SPUNJ" Burchill, Jason "moses" O'Toole och Janko "YNk" Paunović, bannades och raderades under en period från Youtube. Efter att profilerna och fansen uppmärksammat frågan på Twitter ändrade sig Youtube och återställde kanalen.

I ett inlägg på torsdagskvällen med texten "Vad i helvete" delade SPUNJ med sig av ett av skärmbilder från mejl han tagit emot från Youtube där det går att läsa att hans kanal tagits bort på grund av allvarliga eller upprepade brott mot Youtubes Community Guidelines. Någon uttalad anledning till avstängningen angavs inte vilket gjorde kommentatorn och experten förvirrad.

På fredagsmorgonen hade SPUNJ fått ett nytt mejl från videoplattformen med det positiva beskedet att kanalen blivit återställd, dock utan någon förklaring om vad som fick podcasten bannad från första början.

"Kommer vi någonsin få reda på vad vi gjorde för fel? Tveksamt. Kommer Youtube fortsätta banna folk utan någon bra anledning? Väldigt troligt", skriver SPUNJ.


Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..