×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Publiclir presenterar ny upplaga av skol-SM — CS-kval redan nästa vecka

1
Redan nästa vecka startar kvalen till Skol-SM.
Publiclir är tillbaka med en ny säsong av Skol-SM. Detta året kommer fyra spel att spelas. Dessa är Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, League of Legends och Rocket League. Kvalen startar redan nästa vecka med start 6 februari för CS:GO och LoL och 7 februari för Rocket League och Valorant.

Två kval kommer att spelas i varje spel där två lag går vidare till LAN-finalerna. Själva LAN-finalerna kommer att spelas under två dagar, 25-26 februari, i Botkyrka. Prispotten ligger på 40 000 kronor, hur dessa pengar är uppdelade är dock oklart.

För att delta i turneringen måste du gå på gymnasiet. Dessutom så måste tre personer från varje lag i CS:GO, Valorant och LoL gå på samma gymnasieskola, för Rocket League måste två gå på samma skola. Mer information och kval hittas här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..