×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

KRIMZ hyllas som världens främsta IEM Katowice-spelare

1
Ingen spelare i världen har samma fantastiska IEM Katowice-facit som Freddy "KRIMZ" Johansson.
IEM Katowice är en av Counter-Strike-världens mest anrika turneringar. Varje år sedan 2014 har ESL arrangerat miljonturneringen som många ser som en av årets absolut viktigaste turneringar.

Inför årets turnering har IEM valt att uppmärksamma några av de spelare och lag som åstadkommit flest stordåd inför den polska publiken genom åren. En av de som uppmärksammats är den svenska Fnatic-legendaren Freddy "KRiMZ" Johansson.

KRIMZ är nämligen tillsammans med danske Peter "dupreeh" Rasmussen de enda två spelarna som deltagit i varje upplaga av IEM Katowice sedan 2014. Utöver att vara den som deltagit i flest upplagor av tävlingen är KRIMZ dessutom den spelare som vunnit turneringen flest gånger. Tillsammans med sina forna lagkamrater Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist har KRIMZ vunnit turneringen tre gånger — 2015, 2016 och 2018.

En annan fascinerande statistik som ESL delat med sig av är vilka lag som deltagit i flest IEM Katowice-turneringar. Där är det de klassiska svensklagen och Fnatic som toppar listan. Både Fnatic och NIP har hittills deltagit i samtliga upplagor av IEM Katowice men det är bara Fnatic som lyckats vinna turneringen.

Turneringen drar igång på onsdagen med en play-in-fas där både NIP och Fnatic deltar. Ninjorna är först ut och laget möter Made in Brazil klockan 12:15. Lite senare, klockan 13:30 spelar Fnatic mot Evil Geniuses.


Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..