×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

karrigans hyllning till RobbaN efter uteblivna priset: "Den bästa coachen jag haft"

2
Den svenska coachen hyllas nu av sin spelare.
Det har varit lite kaotiskt kring Faze Clan i Blast Premiers gruppspel. Först och främst var det hela inhopparkaoset. Men de saknar inte bara Håvard "rain" Nygaard utan även deras svenska coach, Robert "RobbaN" Dahlström.

Många blev förvånade när RobbaN inte vann årets coach under HLTV Awards, speciellt Faze-spelarna själva. I en intervju med HLTV berättar Finn "karrigan" Andersen om situationen. Han säger att spelarna kanske blev lite galna i starten men att han samtidigt håller med dem.

Han säger att han borde skriva en artikel om hur viktig RobbaN är för laget så folk kan förstå varför han tog in honom i Faze. Han fortsätter att hylla RobbaN och säger att han är den bästa coachen som han har jobbat med. karrigan avslutar med att säga att det är tråkigt att RobbaN blir rånad bara för att de har en IGL som han själv.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..