×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Klart: Här spelas LAN-kvalen till vårens Major i Paris

1
Nu står det klart var alla kvalen till Majorn spelas. Det är faktiskt lite spännande platser.
Under onsdagen höll Blast en presskonferens i Eiffeltornet där de svarade på många frågor om Majorn i Paris. De berättade där att de undersöker möjligheten att ha publik under både Challengers och Legends Stage men att de just nu fokuserar på att göra slutspelet så bra som möjligt.

Många har varit oroliga över vilket språk som kommer att vara i arenan, detta på grund av Frankrikes lagar som ofta kräver att det är franska. Blast har dock nu bekräftat att matcherna blir på engelska i arenan medan att själva showen blandar både franska och engelska.

De har nu också berättat var och när offline-kvalen till Majorn kommer att spelas. För europeisk del blir det Blast själva som arrangerar det i Köpenhamn, troligtvis i deras egna studio. För de syd- och nordamerikanska lagen blir det Monterrey i Mexico och för Asien samt Oceanien blir det i Mongoliets huvudstad Ulaanbaatar. Alla kval spelas 3-9 april.

Datum för öppna kval är inte annonserade ännu.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..