×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Stor prisökning på stickers från Majorn i Stockholm

1
Kapslarna från Majorn i Stockholm har ökat kraftigt i pris den senaste tiden.
Priset på stickers och kapslar från PGL:s Major i Stockholm ökar kraftigt. Det rapporterar nyhetssajten Pley.gg som hänvisar till en Youtube-video från Youtubern Water CSGO.

Kapseln från Majorn Challengers Stage har enligt Water CSGO haft den största prisökningen av alla. På ett år har priset på kapseln blivit 20 gånger dyrare.

Anledningen till att priset ökat så drastiskt kan vara på grund av att investerare ser potential för en ännu större värdeökning över tid. I takt med att fler spelare öppnar sin kapslar från Stockholm-Majorn blir de kvarvarande mer sällsynta vilket i förlängningen också gör dem mer dyrbara. Även faktumet att klistermärkena från de senaste Major-turneringarna i allmänhet anses ha ett högst estetiskt värde kan också vara en bidragande faktor till prisökningen.

Ett annat exempel på ett klistermärke som ökat kraftigt i värde är MOUZ-klistermärket från Majorn i Stockholm vars pris ökat från 10 Euro (~111 kronor) till omkring 40 Euro (~445 kronor) i skrivande stund.

Se Water CSGO:s video om Stockholm-klistermärkena nedan

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..