×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

G2 Esports vinner Blast Premiers årsfinaler — besegrar Team Liquid i finalen

2
Efter flera år utan stora titlar säkrade G2 Esports vinsten i Blast Premiers årsfinaler.
G2 Esports vinner Blast Premiers årsfinaler. Laget besegrade Team Liquid i söndagens final med 2-0 i kartor och tar därmed hem titeln och 500 000 dollar (~5,2 miljoner kronor) i prispengar.

Titeln är lagets första riktigt stora vinst sedan organisationen vann Dreamhack Masters i Malmö år 2017. Sedan dess har laget vunnit ett par turneringar men plågats av flera finalförluster, bland annat IEM Katowice i år och Majorn i Stockholm år 2021.

Lagets AWP-stjärna Ilya "m0NESY" Osipov utsågs av CS:GO-sajten HLTV till turneringens mest värdefulla spelare. I finalen var det dock australiensaren Justin "jks" Savage som stod för flest kills av alla.



27-åringen toppade scoreboarden på Inferno, som slutade 16-7 till G2, och var tongivande även när laget stängde matchen genom att spela hem Mirage med 16-12.

Blast Premiers årsfinaler var 2022 års höstsäsongs sista stora turnering. Nu väntar ett speluppehåll fram till slutet av januari då storturneringen IEM Katowice kickar igång 2023 års tävlingssäsong.

Artikelbild: Pressbild/Blast
Videokälla: Blast Premier/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..