×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix försvarar sin titel — vinner Fragleague Nordic Championship för andra gången i rad

1
De regerande Nordic Championship-mästarna försvarade sin titel och vann finalen med 2-0 i kartor.
Lilmix vinner den nionde säsongen av Fragleague Nordic Championship. Det står klart efter att laget under söndagen besegrat säsongens utropstecken Goodfellas med 2-0 i finalen.

Segern innebär att Lilmix försvarar sin Nordic Championship-titel då laget vann turneringen även under vårsäsongen. Laget är det första i Fragleagues historia som försvarar sin titel två säsonger i rad.

Genom segern tar Lilmix hem 100 000 kronor i prispengar. Goodfellas får 50 000 kronor för sin andraplats.


Finalen inleddes på Goodfellas kartval Overpass. En starkt CT-sida gjorde att Lilmix kunde gå till halvtidsvila med en 10-5-ledning. Adam "bq" Bergqvist glänste på kartan som slutade 16-10 till de regerande mästarna.

På Lilmix kartval Mirage var det Goodfellas som öppnade som försvarare. Lagen höll jämna steg i den första halvleken som slutade med en knapp 8-7-ledning för Goodfellas, men i den andra halvleken var Lilmix storleken större.

Laget stängde ner siterna totalt med ett bombsäkert försvarsspel. Hannes "hns" Johansson var dödligast på servern med sina 26 kills när Lilmix till slut kunde säkra segern med siffrorna 16-9.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..