×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Världsstjärnorna s1mple, ZywOo och dev1ce i samma lag — ska spela turnering tillsammans

1
De tre AWP-giganterna uppges spela i samma lag i en välgörenhetsturnering för Ukraina.
Har du någonsin undrat vad som skulle hända om Oleksandr "s1mple" Kostyliev, Mathieu "ZywOo" Herbaut och Nicolai "dev1ce" Reedtz spelade i samma lag? Snart kommer du att slippa undra.

De tre AWP-giganterna kommer nämligen att spela i samma lag under en välgörenhetsturnering senare i december. Det är den ukrainska organisationen Natus Vincere som arrangerar välgörenhetsturneringen Born To Be Brave, dels för att fira organisationens 13-årsdag men också för att samla in pengar till Ukrainas president Volodymyr Zelenskyjs välgörenhetsorgansation United24.

Välgörenhetsturneringen kommer att spelas den 22 december och bestå av fyra lag där spelare från Navi, Faze Clan, Astralis, Team Liquid, Fnatic, ENCE Esports, BIG, Team Vitality och MOUZ blandas i olika mixlag.

Spelare kommer att delas in i fyra olika lag baserat på deras roller. Team One Shot består av bara AWP-spelare, Team Rush A Rush B av bara IGL:s, Team U Shall Not Pass av bara supportspelare och Team Go Kill av bara riflers. Än så länge har det bara bekräftats från officiellt håll att s1mple och ZywOo ska spela i Team One Shot, men enligt den danska nyhetssajten Dust2.dk ska också dev1ce vara klar för laget.

Förutom att bjuda på roliga showmatcher kommer fans ha möjlighet att donera pengar och på så vis vinna unika priser. Donerar man 10 000 dollar (~100 000 kronor) får man till exempel s1mples MVP-medalj från IEM Cologne 2021.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..