×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

CS-stjärnas fina gest — blir ambassadör för danska cancerförbundet

2
Peter "dupreeh" Rasmussen förlorade sin pappa till cancern. Nu tar han fighten tillsammans med organisationen.
CS-legendaren Peter "dupreeh" Rasmussen blir officiellt en ambassadör för det danska cancerförbundet Kræftens Bekæmpelse och blir den första permanenta ambassadören för "Cancer är inte för barn"-kampanjen.

Nyheten meddelades av stjärnan på Twitter där han skriver att han är exalterad och stolt över att representera orsaken.

Den danska stjärnan förlorade sin egen pappa till cancer bara en dag innan Katowice-Majorn år 2019. Så som hans pappa inspirerade honom att fortsätta kämpa i livet och för turneringen vill dupreeh göra för andra.

"Det tar jag med mig i min nya roll som permanent ambassadör för #kærterikkeforbørn. Min pappas cancerresa började med tarmcancer som spred sig till bröstbenet, levern och hjärnan. Det varade under 9 år och till slut var det plågsamt och nästan omöjligt att hantera, men han kämpade till slutet och tog aldrig blicken från sin familj. Han ville se till att vi visste att vi var det viktigaste i världen för honom.", skriver dupreeh på cancerfondens sida.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..