×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Mirage-skaparen ryter till mot proffsen: "Lata och ointresserade"

2
Svenska kartskaparen Michael "Bubkez" Hüll, som står bakom bland annat Mirage, tycker att proffsen ska sluta be om gamla kartor.
Att Anubis kommit in i den officiella kartpoolen mot Dust2 har lett till många känslor. En person som inte uppskattar detta är Michael "Bubkez" Hüll. Bubkez är originalskaparen av Mirage som nuförtiden är en av de mest populära kartorna i CS:GO.

Förutom Mirage har han även varit med och skapat kartor som Thrill, Engage och Iris som alla varit med i spelet under olika tillfällen. Svensken har nu gått ut på Twitter där han ryter till mot proffspelare och deras åsikter kring Anubis och nya kartor generellt.

Han skriver att han är trött på proffsen. Han säger att de spelat samma kartor i 20 år och när det väl kommer något nytt så säger de endast att de vill ha gamla kartor, som Train, Cache eller Tuscan, istället. Han menar att de är för lata och ointresserade av att lära sig något nytt.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..