×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

b0denmaster vinner världens första proffsmatch på Anubis

1
Den första proffsmatchen på Anubis har nu spelats. Där fick vi se svenska Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm vinna.
Under helgen spelades en ESEA Cash Cup i Nordamerika. Där fick vi se Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm och hans ATK spela. Laget kunde bekvämt ta sig till semifinal där de ställdes mot Made in Brazil. Då passade ATK på att köra en spännande veto, de pickade Anubis.

Detta blev den första proffsmatchen någonsin på kartan som precis ersatte Dust2. Det är svårt att säga om de fick en bra T-sida eller inte då kartan är så ny, men de vann halvan med 8-7. På sin CT-sida var de ännu mer bekväma. Efter att MIBR vunnit ett par rundor tog b0denmaster och kompani över. De vann sju raka rundor för att säkra den första proffsmatchen på kartan.

De vann även matchens andra karta för att ta sig till final i turneringen. Där ställdes de mot Complexity Gaming som där var de starkare laget. ATK förlorade med 1-2 i kartor. Men de kan nu skryta med att de är världens bästa lag på Anubis.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..