×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

b0denmast tappar en lagkamrat: "Önskar dig all lycka min vän"

1
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm ser ut att bli kvar i Nordamerika. Han kommer dock behöva en ny lagkamrat då ATK kicka en.
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm har varit i Nordamerika och spelat under hela året. Under tiden har ATK gjort en spelarförändring när norrmannen Erik "truth" Dyrnes fick göra plats för Mike "Swisher" Schmid. Laget har spelat okej och bland annat säkrat en plats i ESL Pro League Conference Season 17.

Trots detta väljer de nu att släppa en spelare. Det är Ian "motm" Hardy som får lämna femman. Rent statistiskt sätt har spelaren legat rätt stabilt vid mitten av scoreboarden. Vem som ska ersätta motm och bli b0denmasters nya lagkamrat är just nu inte klart.

ATK
Gareth "MisteM" Ries
Rhys "Fadey" Armstrong
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm
Mike "Swisher" Schmid

Daniel "sprayxd" Kogan (coach)
Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..