×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succé för b0denmaster i Challenger League — får kvala till nästa ESL Pro League

1
Den svenska stjärnan och hans ATK vann den nordamerikanska upplagan av ESL Challenger League.
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm kommer att få spela i kvalet till nästa säsong av ESL Pro League. Det står klart efter att hans lag ATK vunnit den nordamerikanska upplagan av ESL Challenger League.

Laget spelade bo5-finalen i turneringen under natten till måndagen och besegrade då Nouns med 3-1 i kartor. Slutresultatet var extra imponerande då Nouns enda kartvinst var en default-vinst på grund av att laget tagit sig till finalen genom upper bracketetn.

Den svenska 24-åringen var tongivande i segern och toppade scoreboarden på matchens andra karta Mirage. Totalt sett över de tre kartorna samlade b0denmaster på sig 65 kills vilket gjorde han näst dödligast på servern efter lagkamraten Gareth "MisteM" Ries som slutade på 72 frallor.

Genom segern säkrar ATK en plats i ESL Pro League Conference där 16 lag gör upp om 6 platser i nästa säsong av ESL Pro League. b0denmaster är än så länge den enda svensken som säkrat en plats i Conference, som kommer att spelas i slutet av året.

Artikelbild: Daniel Sandström

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..