×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Förenade Arabemiraten

Klart: Då spelas första proffsturneringen med nya kartan

1
Under Blast Premier World Finals kommer Anubis vara med i kartpoolen. Vi kan alltså se kartan i tier 1-CS om mindre än en månad.
De flesta blev nog rejält förvånade när Valve valde att ta bort Dust2 för att lägga in Anubis i kartpoolen. För att få se kartan i det absoluta toppskiktet så får vi dock vänta lite. Nu i veckan spelas Blast Premier Fall Finals men där spelas fortfarande den gamla uppdateringen.

Men i nästa Blast-turneringen, World Finals, kan vi komma att få se den nya kartan. Då har Blast beslutat sig för att använda Anubis. Turneringen startar den 14 december i Förenta Arabemiraten. Om vi får se kartan hänger nu på lagen i turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..