×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

s1mple fortsätter skänka miljonbelopp: "Kommer rädda tusentals ukrainska liv"

2
Den ukrainska stjärnan donerar mycket pengar för att hjälpa sitt land.
Sedan Ryssland startade sin invasion av Ukraina har Oleksandr "s1mple" Kostyliev donerat pengar flera gånger. Nu har han skänkt 100 000 dollar, motsvarande ungefär en miljon kronor, till UNITED24. I samband med detta har Natus Vincere ingått i ett samarbete med Volodomyr Zelenskyys organisation.

Navi skriver i sitt pressmeddelande att s1mple ska ha varit en stor del till att de gick med i samarbetet. s1mples pengar kommer att gå till att köpa in ambulanser.

Navi går även ut med att de, tillsammans med de ukrainska esportföretagen Maincast och Starladder, kommer att hålla en välgörenhetsturnering i CS:GO för att samla in mer pengar till UNITED24. Alla pengar från denna turneringen kommer att gå till välgörenheten.


Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..