×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Efter uteblivna NFT:erna — Esportal betalar ut nya prispengar

2
Efter att Robin "robiin" Sjögren gått ut med sin Twittlonger har nu Esportal och ByBit beslutat att betala ut nya prispengar.
Under förra veckan kom det fram att spelare från turneringen ByBit CS:GO Open inte fått sina priser. Priset i turneringen som spelades på Esportal ska ha varit 24 000 dollar i NFT:er till vinnaren samt 10 000 dollar i NFT:er till andraplatsen.

Nu har Esportal gått ut med en förklaring. Detta ska ha varit att NFT:erna ska ha betalats ut av NFT-projekten själva och inte Esportal eller ByBit. I Esportals tidigare uttalande ska de ha skrivit att ByBit ska ha stått för det men att det var fel av dem.

Nu har Esportal, tillsammans med ByBit, beslutat att betala ut 17 000 dollar, ungefär 180 000 kronor, till lagen. 12 000 av dessa kommer att gå till det vinnande laget, fightclub, medan nomix får 5 000 dollar.


Artikelbild: Kim "bruiser" Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..