×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska CS-stjärnorna utan turneringsvinst — skulle få NFT:er värda över 350 000 kronor

1
Turneringsvinster på över 350 000 kronor har inte betalats ut. Detta efter en turnering på Esportal som många svenska profiler var med och spelade.
I juli spelades spelades turneringen ByBit CS:GO Open på Esportal. Vinnande ur turneringen gick laget fightclub med Robin "robiin" Sjögren, Adam "WolfY" Andersson, Hannes "hns" Johansson, Peppe "Peppzor" Borak, Ludvig "Brollan" Brolin och Jack "Jackinho" Ström Mattsson. Prispengarna var 5250 dollar samt NFT:s värda 24 000 dollar. På andraplats hamnade nomix som tjänade 2250 dollar samt 10 000 dollar i NFT:s.

Dessa NFT:s ska dock inte betalats ut. Enligt Esportal själva ska de under hela denna perioden försökt komma i kontakt med ByBit som inte hållit deras del av avtalet. De menar även att de fortsatt kommer att jaga ByBit. De resterande pengarna som inte var NFT:s Esportal ska de dock ha betalat ut.

En av vinnarna av turneringen, robiin, la under onsdagskvällen ut en Twittlonger där han uttryckte stort missnöje mot både Esportal och ByBit. I inlägget berättar han att de inte fått information från Esportal på flera månader. När detta togs upp med en högre uppsatt från Esportal som de senare hade ett möte med.

Esportal sa då, enligt robiin, att Esportal skulle försöka nå ByBit genom deras andra partners, bland annat Astralis. robiin menar att Esportal sagt de skulle fara med rättsliga åtgärder om de inte fått kontakt med dem. Detta ska ha varit för två veckor sedan och inget mer har hänt sedan dess.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..