×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Astralis-coachen vet inte när dev1ce kan göra debut: "Vi får se"

1
Det är ännu oklart när den danska superstjärnan kan vara klar för comeback på servern.
Den danska AWP-stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz värvades tillbaka till Astralis från Ninjas in Pyjamas för knappt en månad sedan. Men det är ännu oklart när 27-åringen kan tänkas göra comeback i laget.

När dev1ce presenterades i slutet av oktober hoppades många på att få se superstjärnan, som inte spelat en tävlingsmatch sedan december förra året, på servern snart igen. När Astralis i helgen deltog i Elisa Masters var han dock inte med. I en intervju med CS:GO-sajten HLTV, som var på plats i Finland, avslöjar nu lagets coach Peter "casle" Sørensen att de inte vet när den efterlängtade tävlingscomebacken kan komma.

— Vi har redan sagt att vi väntar på rätt ögonblick, just nu tränar vi med honom och det går bra. Jag tror att han kanske kommer att vara redo för nästa turnering eller under nästa år.

Är du säker på att han kommer att vara med i laget under 2023?
— Ja, jag tror det men vi gör det vid rätt tidpunkt. Han kommer att spela år 2023 (skratt), vi får se när. Tidigt på året hoppas jag.

Klart är att dev1ce inte kommer att delta i de två största turneringarna i slutet av året. Astralis har nämligen inte lyckats kvala till Blast Premiers höstfinaler eller arrangörens världsfinal som äger rum i slutet av november samt i mitten av december.

I Elisa Masters spelade Astralis med akademispelarna Mikkel "MistR" Thomsen och Kristoffer "Kristou" Aamand som inhoppare. Laget slutade på en delad tredjeplats i turneringen.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..