×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilianska CS-festen: 5 klipp som visar sjuka stämningen i Rio de Janeiro

2
Det har varit fest i Rio under Majorn. Vi har samlat de bästa händelserna för att förstå hur fet denna Major faktiskt är.
Ingen har nog undgått den otroliga stämningen under Majorn i Rio. De brasilianska fansen har slutit upp rejält och det har knappt varit tyst alls. Vi tyckte därför att det skulle vara trevligt att samla ihop några av de bästa ögonblicken som visar upp just detta.

9z vinner den första rundan för att sydamerikanskt lag

9z Team har en samling av framförallt spansktalande spelare från Sydamerika. Men de har även en brasse i form av Lucas "nqz" Soares. Det var inte så överraskande att de blev stora favoriter i den första matchen av Majorn. När de vann sin första runda förstod man direkt att detta var en ny typ av Major.

00Nation vinner den första rundan för ett brasilianskt lag

00Nation blev överkörda av Bad News Eagles i Majorn. Det var den första matchen ett brasilianskt lag spelade. Det såg dock just ut i början när de lyckades vinna den andra rundan i matchen. Det blev såklart ett riktigt jubel från publiken.

Kaike "kscerato" Cerato clutch skapar hopp om en enkel vinst

Det gick generellt inte så bra för de brasilianska lagen under dag ett. Det såg dock ut som att Furia Esports skulle kunna vinna lätt mot BIG, speciellt efter denna clutch av Kaike "kscerato" Cerato. Publiken var lyrisk men detta försvann när Furia tappade matchen och förlorade på övertid.

Fansen sjunger Brasiliens nationalsång innan Imperials första match

Det absolut populäraste laget i Brasilien är Imperial Esports. Laget som startades som en "sista dans" av de mest legendariska CS:GO-spelarna i landet har en väldigt stor fanbase. De gick dock inte in som favoriter i matchen mot Team Vitality. Fansen gjorde allt de kunde för att stödja, till och med sjunga landets nationalsång.

FalleN drar ett ACE framför hemmapubliken

Det gick inte så bra i den första matchen för Imperial och inte heller den andra. De gick inte bra i den andra matchen mot 9z. Fansen fick dock jubla över en sak. När gudfadern av CS:GO i Brasilien drog ett riktigt cowboy-ACE framför hemmapubliken.



Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..