×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Lista: 5 spelare att kolla in i Majorns Challengers Stage

1
Nu är Majorn i Rio äntligen igång. Här är 5 spelare vi tycker att du borde hålla ett extra öga på i Challengers Stage.

1. Try (00 Nation)

Foto: João Ferreira/PGL
Foto: João Ferreira/PGL

18-årige Santino "Try" Rigal har kallats för Sydamerikas största CS:GO-talang. Argentinaren hade två starka år i 9z Team vilket belönade honom med en plats i den norska organisationen 00Nations namnstarka huvudsakligen brasilianska femma.

I våras missade 00 Nation en plats i Majorn i Antwerpen precis, men till höstens turnering lyckades laget kriga till sig en plats. Hur Try klarar sin Major-debut är en av de största frågorna för de sydamerikanska CS-fansen.

2. flameZ (OG)

Foto: Helena Kristiansson/ESL
Foto: Helena Kristiansson/ESL
Höstens Major i Rio blir OG:s första någonsin. En stor faktor bakom lagets kvalsuccé var lagets rifler Shahar "flameZ" Shushan.

Den 19-årige israelen var lagets bästa spelare när OG besegrade Illuminar Gaming, Team Falcons och i det europeiska Major-kvalet. Kan flameZ leverera även på huvudturneringen?

3. nicoodoz (Fnatic)

Foto: Kalle Strömgren
Foto: Kalle Strömgren
Äntligen har Fnatic-fansen en möjlighet att heja på sitt lag i en Major igen. Freddy "KRiMZ" Johansson och hans nya lagkamrater lyckades till slut knipa en av de sista europeiska platserna i turneringen.

Den före detta Copenhagen Flames-AWP:aren Nico "nicoodoz" Tamjidi är en av lagets mest spännande spelare. Med Flames skördade dansken stora framgångar i både Stockholm-Majorn och Antwerpen-Major. Med en större organisation i ryggen har nicoodoz utmärkta förutsättningar att leverera ännu bättre resultat på servern.

4. KSCERATO (Furia)

Foto: Kalle Strömgren
Foto: Kalle Strömgren
Den bästa brasilianska spelaren i år kan mycket väl vara Kaike "kscerato" Cerato. Furia Esports-spelaren utsågs till världens 15:e bästa spelare av CS:GO-sajten HLTV förra året och har under 2022 fortsatt att leverera.

Om KSCERATO kan omvandla de brasilianska fansens stöd till något positivt kan 23-åringen utan tvekan komma att bli en av Majorns huvudpersoner.

5. torzsi (MOUZ)

Foto: Kalle Strömgren
Foto: Kalle Strömgren
Ádám "torzsi" Torzsás fick sitt stora genombrott i MOUZ:s fantastiskt framgångsrika akademilag. Efter att ha dominerat i två säsonger i Weplay Academy League fick torzsi chansen att ta klivet upp i A-laget inför vårsäsongen.

Där har ungraren fortsatt att leverera. Under året har laget klättrat från en topp 20-placering på HLTV:s världsranking till att vara ett mer eller mindre stabilt topp 10-lag. Om Major-debuterande torzsi kan hålla lika hög klass som tidigare under året kan MOUZ gå långt.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL, Kalle Strömgren och João Ferreira/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..