×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilens sjuka FPS-test — upptäcker inbyggt speedhack i Counter-Strike

1
CS-profilen uppnådde över 4000 FPS i sitt test.
I sin senaste video gav sig den brittiska CS-Youtubern 3kliksphilips på att försöka uppnå högsta möjliga FPS i Counter-Strike: Global Offensive. Målsättningen var att nå över 1000 FPS och för att lyckas vidtog han flera åtgärder för att maximera kapaciteten i sin dator och minimera kraven från spelet.

Efter att profilen ändrat settings upptäckte han att den höga FPS:en gör det möjligt att röra sig snabbare genom spelet än vid lägre FPS. Med över 1300 FPS lyckades han ta sig betydligt längre på samma tid som när han spelade på 144 FPS, vilket innebär att det i praktiken finns ett inbyggt speedhack i spelet.

Se 3kliksphilips visa upp speedhacket

Upptäckten av speedhacket lär inte få någon större påverkan på en vanlig CS-användare då det krävs enormt mycket för att uppnå den höga FPS som krävs för att trigga det. I videon, som i skrivande stund har över 200 000 visningar, lyckades 3kliksphilips till slut att maxa sin FPS på häpnadsväckande 4486.

Artikelbild: 3kliksphilip/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..