×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Pupcake om chansen att möta NIP: "Är ju helt sjukt i mitt huvud"

1
Kappa Bars Kevin "pupcake" Henning är rejält taggad på Svenska Cupen och känner sig självsäker.
I den andra kvartsfinalen av Svenska Cupen på fredag kommer vi att se Lilmix ställas mot .

Max "quix" Lindqvist berättade att det var nöjda med lottningen men han är inte den enda som är självsäker, det är även Kevin "pupcake" Henning.

Ni ställs ju mot Lilmix i första matchen. När vi sågs på krogen för någon helg sen var du väldigt självsäker. Hur känner du om den matchen nu när det närmat sig lite mer?

— Ja alltså jag känner mig fortfarande självsäker på den matchen då vi har slagit dem en gång tidigare med deras lina och de har ej varit så stabila.

Dock har de börjat pracca nu så de kanske är bättre än sist men tror vi fortfarande kommer knipa en vinst. Det kommer nog bli jämna kartor! (Väldigt kul för de som kollar så det ej blir en överkörning)

Vinner ni matchen mot Lilmix blir det NIP i nästa möte. Hur mycket skulle det betyda att få ställas mot just NIP på ett LAN i Sverige?

— Jag har tänkt på det rätt mycket faktiskt och att ens kunna skriva meningen t.e.x "Vi möter NIP imorgon på LAN" är ju helt sjukt i mitt huvud, de går ju inte ihop så det hade verkligen varit tokfett faktiskt.

Det är ju en riktigt stor chans att få visa upp sig internationellt eller att göra narr av sig själv och bli storkrossad hehe, men kul ska det verkligen bli i alla fall, man får ta vara på chanserna man får!

Det har gått rykten om Kappa Ultras är på plats i Stockholm under helgen. Känner ni extra press med att de väntar på att få se er i arenan? Något ni kanske inte lyckas med.

— Ja Kappa Ultras går all in för de här eventet, ryktas om att de har sjuka saker på G men kommer lämna det där, så får de som deltar på eventet uppleva det! Jag känner inte en press över att de är där och närvarar, utan jag personligen känner "press" för jag VILL se det själv och uppleva det igen som i bronsmatchen i elitserien fast nu i mycket större trupp.

Men om vi förlorar och åker ut är det ej hela världen, CS är alltid CS och allt kan hända på servern och om det sker så ser du nog förmodligen mig i klacken på lördag & söndag.


Slutspelet kickar igång med kvartsfinaler i Spaces bootcamp-rum på fredag den 14 oktober. På lördagen flyttar turneringen in i Space Arena dit också publik släpps in.

Har du inte säkrat din plats i arenan är det hög tid att göra det nu. En- och tvådagarsbiljetter går ännu att köpa på Billetto.se.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..