×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

quix inför Svenska Cupen: "Ganska nöjda över att det blev Kappa i kvartsfinalen"

1
Max "quix" Lindqvist är nöjd med lottningen för Svenska Cupen. Men han tror fortfarande att det kan bli en jämn match.
I helgen är det äntligen dags för Svenska Cupens slutspel. Ett av de deltagande är Lilmix som kommer att ställas mot Kappa Bar i den andra kvartsfinalen. Vi passade på med att ta ett kort snack med Max "quix" Lindqvist för att ta tempen.

Hur är känslorna inför helgen?

— Känslorna inför eventet är riktigt bra. Självklart har inte resultaten varit som de ska på nätet den senaste månaden. Men vi är otroligt laddade för LAN och ett grymt event från Fragbite-gänget! Ska bli super maxat.

Ni har ju fått Kappa i kvartsfinalen. Hur ser ni på den matchen?

— Vi var väl faktiskt ganska nöjda över att det blev Kappa i kvartsfinalen, men självklart gäller det att vi är på tårna och faktiskt är redo på deras spel. Men samtidigt mycket fokus på vårt eget! Så en förlust där så skulle vi bli besvikna även om dom har ett riktigt bra lag på papper!

Ni är ju ett lag som är i något slags mellanting mellan lag och mix. Hur känner du att du att det påverkar erat spel nu?

— Som du säger så är vi något mellan ett lag och en mix, varit lite halvtid med pracc till och från så det saknas ju självklart lite. Men med just LAN har vi gjort det bra tidigare så bara att steppa upp för oss alla. Vi känner oss ganska redo ändå.


Vinner ni så kommer ni att ställas mot NIP. Hur skulle det egentligen kännas att möta NIP på LAN i Sverige och vad tror du om era chanser i den eventuella matchen?

— Självklart satsar vi på att få möta NIP i en semifinal inför svensk publik. Det är både stort för Lilmix som en organisation och för oss som spelare. Ska vi försöka rubba dom tror jag vi inte kan starta som vi gjort i många matcher med 0-7 0-8 underläge! Så gäller att vi får en bra start och spelar på momentum det är vårt hopp just nu!


Slutspelet kickar igång med kvartsfinaler i Spaces bootcamp-rum på fredag den 14 oktober. På lördagen flyttar turneringen in i Space Arena dit också publik släpps in.

Har du inte säkrat din plats i arenan är det hög tid att göra det nu. En- och tvådagarsbiljetter går ännu att köpa på Billetto.se.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..