×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

hampus supersiffror — var en av Majorkvalets bästa spelare

1
Hampus "hampus" Poser visade vart skåpet ska stå under Majorkvalet med en grym placering bland toppspelarna.
Svenskfavoriten Hampus "hampus" Poser från Ninjas in Pyjamas var den bästa spelaren i Majorkvalets A-grupp och säkrade en plats i topp 5-kategorin i hela europeiska kvalet.

På fem spelade kartor lyckades 23-åringen säkra 117 frags, en ADR på 93.4 samt en HLTV-rating på 1.36 och blev därmed A-gruppens toppspelare i Majorkvalet.

Närmast hampus var Nico "nicoodoz" Tamjidi från Fnatic med en HLTV-rating på 1.28, jagad i häl av Ludvig "Brollan" Brolin med 1.27 i HLTV-rating.

I det stora hela av det europeiska Majorkvalet säkrade hampus en fjärdeplats bakom Denis "electronic" Sharipov med galna 1.58 i HLTV-rating, Oleksandr "s1mple" Kostyliev på 1.48 och Mathieu "ZywOo" Herbaut på 1.38.

Med hampus i ett sånt bra skick kommer det att bli spännande att se hur han levererar under Majorn i Rios Legends Stage.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..